Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
2
1
9
1
7
8
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Creall magnet festék fekete 250 ml, festhető

Creall magnet festék fekete 250 ml, festhető
 • Creall magnet festék fekete 250 ml, festhető
 • Creall magnet festék fekete 250 ml, festhető
3 685 Ft
Értékelés:
Akril alapú-, általános felületen jól megtapadó festék. A festékkel kezelt felületre száradás után mágnes helyezhető. Nem hígítható! A felületet 3x vagy többször szükséges átfesteni kereszt irányba. A száradási viszonyoknak megfelelően rétegenként 2-3 óra száradási idő szükséges. A végleges száradás 24 óra, ezek után a tábla vízálló és színezhető lesz. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza!
 • Óvoda próba szerinti tapasztalat.

  A folyadék felhasználásával egyszerűen, gyorsan készíthetünk csoportunkba mágnes táblát! A folyadék 0,5 m2 felület 3 rétegben történő bevonásához elegendő. Az anyaggal könnyen lefesthető a fa felülete. Az egyes rétegek száradási ideje 3 óra. Az ecsetből a fekete folyadék gyorsan, meleg, szappanos vízzel eltávolítható. Teljes száradás után a mágnesek megtapadnak a függőlege lapon. Alkalmas például mesék, versekillusztrációk egyszerű szemléltetésére; az egyes figurák könnyen cserélhetők.

 • Átlagos értékelés
  1
  faragó Izabella
  2015.05.02 07:17
  Lehet-e bádog lemezre felfesteni, de nagyon csúszik az ecset a felületen. Így rengeteg rétegre és annál nagyobb türelemre van szükség. Illetve minden egyes húzás után érdemes szárazra törölni az ecsetet. Ez abban az esetben érvényes persze, ha az ember nem alapozza le előtte a felületet, hanem rögtön a lemez felületét veszi célba.
  Kipróbáltam fatáblán is a terméket. Az elején tartottam attól, hogy a fa annyira beszívja a festéket, hogy az ajánlottnál jóval több réteget kell felrakni, hogy működőképes legyen a dolog, de lehet alaptalan volt. Gyorsabban is száradt meg a festék. Annak tetejét megspékeltem egy kis akril festékkel és a funkcióját maximálisan ellátja egy öröknaptár részeként.

  Előnyök:
  Hátrányok:
 • Cikkszám
  O_CL38001
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés