Szűrés
Gyártó/Márka
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Folyósító adalék, 118 ml, Liquitex Flow-Aid Fluid

Folyósító adalék, 118 ml, Liquitex Flow-Aid Fluid
2 890 Ft
Egységár: 24 491,53 Ft/liter
Jelentősen csökkenti a viszkozitást.
A festékkeverék folyós állagú lesz, az ecsetnyomok láthatósága minimálisra csökken. Használatával sima felületet kapunk alig látható ecsetnyomokkal.
Növeli a transzparenciát.
A festéket nedvszívóbbá és könnyebben elkeverhetővé teszi.
 • Használata:
  Először hígítsa a Liquitex Flow-Aid Fluid adalékanyagot vízzel 1:20 arányban! 1:10 arányban keverve még koncentráltabb hatást érhet el. A legjobb eredményhez használjon desztilált vizet! Ne használja az adalékanyagot hígítatlanul, mert az rossz tapadást, repedéseket és vízérzénykenységet eredményezhet!
  Adjon a vízzel hígított adalékanyagból max. 25% arányban az akrilfestékhez! Mivel ez egy adalékanyag - akril kötőanyag nélkül - ne keverje 25%-nál nagyobb arányban a festékhez és ne használja más adalékanyagokkal együtt, mert az zsugorodást és repedéseket okozhat!

  Az adalékanyagok/médiumok használata körültekintést igényel, túlzott és/vagy nem megfelelő használatuk veszélyeztetheti a festékfilm stabilitását.
  A festékkeveréken belül lehetőség szerint csak egy adalékanyagot használjon!
  Az adalékanyagot/médiumot mindig kisebb adagokban adja a festékhez, keverésnél ügyeljen a buborékképződésre! Szükség esetén hagyja a keveréket leülepedni!
  Felhasználás előtt mindig végezzen először próbát a kikevert festékkel!
 • Cikkszám
  H_ME094376924176
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés