Szűrés
Gyártó/Márka
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Lakkspray, 400 ml, Pinty Plus Art kézműves - vízbázisú

Lakkspray, 400 ml, Pinty Plus Art kézműves - vízbázisú
3 185 Ft

Gyorsan száradó, vízbázisú, színtelen, szinte szagtalan, nem toxikus, bármilyen felületre fújható (styroporra is), kül- és beltérre egyaránt használható lakk, ami nem sárgul az idővel. A Pinty Plus Chalk krétafesték védelmére alkalmas.
Matt, fényes és selyemfényű változatban
 • Lakkrétegek számától, vastagságtól függően 400 ml Kézműves lakk kb. 1,4 m2 felület védelmére elegendő.
  Használat előtt alaposan (legalább 1 percig) rázzuk a benne lévő golyós csörgő flakont. Teljes száradási ideje 24 óra, de 60 perc alat t már felületszáraz lesz, 5 perc után átfesthető. 15 percen belül szinte minden felületről lemosható szappannal és vízzel.

  A spray használata:
  Rázzuk a flakont legalább 1 percig, hogy a golyók megfelelően összekeverjék a benne lévő anyagot. A száraz, tiszta, zsír- és pormentes felületet 25-30 cm távolságról fújjuk le függőlegesen tartott spray-vel. Egységes és sima felület eléréséhez több vékony réteg felvitelét javasoljuk, így a festék megfolyását is elkerülhetjük. A festés befejeztével fordítsuk fejre a flakont és fújjunk vele addig, míg már csak gázt fúj, így kitisztítjuk a készüléket és a benne maradt festéket később is fel tudjuk használni.
 • Cikkszám
  H_6210
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés