Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
1
9
9
8
8
6
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Folyékony gyúrma 50 ml, FIMO Liquid

Folyékony gyúrma 50 ml, FIMO Liquid
2 425 Ft
A FIMO Liquid egy többfunkciós átlátszó folyékony polimer
 •  - Lágyító


  A kissé kemény, megöregedett FIMO gyurmák lágyítására alkalmas liquid folyadékot alaposan gyúrjuk össze a gyúrmával, így állítva helyre a gyúrma eredeti lágyságát.


   - Gyurma ragasztó


  Kisütött és nem kisütött FIMO gyurmák összeragasztására alkalmas folyadék.


   - Másoló zselé


  Válassza ki a kívánt nyomtatott színes képet, grafit vagy színes rajzot. Egy üveglapon a rajz méreténél pár milliméterrel nagyobb területetfedjen be a liquid folyadékkal 1-2 mm vastagon, majd helyezze és óvatosan simítsa rá a képet színével lefelé. 130 °C-os sütőben maximum 20 percig keményítse, majd még melegen vágja körbe a képet. Vízzel itassa át a papírt és dörzsölje le teljesen, hogy csak a pigmentek maradjanak rajta. Az így elkészült mintátliquiddel vagy a felületneg megfelelő ragasztóval rögzíthetjük a kívánt alapra.


   - Máz


  Fényes, átlátszó, színes vagy effekt máz réteget képezhetünk a liquid folyadékkal. Színezhetjük pigmentekkel, olajfestékkel, vagy effekt hatást érhetünk el csillámporral keverve.


   - Beágyazás


  Különböző alapok (medál, gyűrű) dekorálására alkalmas liquid folyadékkal töltsük ki félig az alapot, majd helyezzük bele a beágyazandó kis tárgyat. Ezután töltsük ki teljesen az alapot és 130 °C-os sütőben maximum 20 percig keményítsük.

 • Cikkszám
  H_8050-00
  Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés