Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
2
2
1
9
3
5
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tempera


Sorrend:

Akrilsűrítő médium - 40 ml, HM
Vizes bázisú, rendkívül sűrű, átlátszóra száradó, tiszta, fényes gél olajfesték hatás elérésére. Az akrilfestékként működő, levegőn száradó, nem sárguló médiummal vastag átlátszó réteg képezhető festett felületen. Akrilfestékkel, temperával keverve színezhető, száradás után lefesthető. A kellő nyomással felvitt gél tökéletesen tapad bármilyen por- és zsírmentes felületre (fa, papír, vászon stb.). A festőkéssel vagy spatulával felvitt akrilsűrítő médium száradási ideje vastagságtól függően 1-1... 
610 Ft
Creall multi medium 1000 ml
Sokoldalú alap, amely 100%-ban akrilát. A kiöntő forma alakját felveszi, száradás után áttetsző, vízálló és flexibilis. Ideális formába való öntéshez, keveréshez, fényes bevonatok készítéséhez. CREALL BASIC COLOR-ral színezve sem veszít a fényességéből. Jól kenhető; erős tapadás jellemzi, porózus felületre kitűnően felhordható. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
4 953 Ft
Creall Pearl medium 1000 ml
Gyöngyház fényű, „mágikusan csillogó” alap adalék, melyet 3:1 arányban keverhetünk a CREALL BASIC COLOR temperával a kívánt hatás érdekében. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
3 556 Ft
Creall sticker medium, 1000 ml
Egyedülálló, öntapadó adalék. 2:1 arányban keverhető a BASIC COLOR színekkel. Száradás után átlátszó, vízálló és öntapadó mintát kapunk, amely festhető illetve áthelyezhető. Kiválóan tapad minden sima, és nem porózus felületen. Üvegfestékként is használható; a matrica üveglapon is elkészíthető, majd készítés után áthelyezhető. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
6 731 Ft
Creall Tex medium 1000 ml
1:1-ben keverhető a CREALL BASIC COLOR színes temperákkal, az így kapott Creall festéket természetes és szintetikus anyagok megfestéséhez, díszítéséhez használhatja. Bőrre nem alkalmazható! Használat előtt a textilt mossa ki, szárítsa meg. A festést követően várja meg a teljes száradást, majd a végleges fixáláshoz 150 oC-on kb. 4 percig vasalja a festett felületet. Mosás maximum 40 oC-on. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Fel... 
3 048 Ft
Tempera 1000 ml, Pentart Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
2 155 Ft
Tempera, 100 ml, Pentar junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
505 Ft
Tempera, 250 ml, Creall-fluor
Vizes bázisú, készre kevert, neon színű festék. Általános felületekre (papír, karton, fa) használható. Száradás után nem vízálló! A FLUOR színek egymással keverhetők, vízzel hígíthatóak. Száradás után matt felületű, melyet a CREALL MULTI MEDIUM-mal átkenve, mérsékelten vízállóvá tehetünk. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
2 825 Ft
Tempera, 250 ml, fényvisszaverő, Creall-glow
Készre kevert, foszforeszkáló festék. Készre kevert termék (nem hígítható), mely fémre, fára, kartonra, egyéb felületre használható. Fehér alapon használva érhetjük el a legjobb hatást. A festék fényt bocsájt ki magából, világít a sötétben. Az idő múltával a visszaverődő fényhatás elhalványul, a korábbi fényét a minta fényforráshoz tartásával újból visszanyerhetjük. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Száradás után nem vízálló!... 
7 239 Ft
Tempera, 500 ml, Creall Basic Color
Vizes bázisú, készre kevert alap tempera. Önállóan- valamint színező alapként használható más CREALL termékhez. Az ecsetet langyos, szappanos vízzel mossuk ki, mielőtt a Creall Basic Color Fehér temperát használnánk! Száradás után matt felületet ad. Ruhából kimosható. Használat előtt felrázandó, a temperában lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
1 116 Ft
Tempera, 500 ml, Pentar Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
1 195 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés