Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
1
7
2
7
3
0
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tempera


Sorrend:

Creall multi medium 1000 ml
Sokoldalú alap, amely 100%-ban akrilát. A kiöntő forma alakját felveszi, száradás után áttetsző, vízálló és flexibilis. Ideális formába való öntéshez, keveréshez, fényes bevonatok készítéséhez. CREALL BASIC COLOR-ral színezve sem veszít a fényességéből. Jól kenhető; erős tapadás jellemzi, porózus felületre kitűnően felhordható. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
4 953 Ft
Creall Pearl medium 1000 ml
Gyöngyház fényű, „mágikusan csillogó” alap adalék, melyet 3:1 arányban keverhetünk a CREALL BASIC COLOR temperával a kívánt hatás érdekében. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
3 556 Ft
Creall sticker medium, 1000 ml
Egyedülálló, öntapadó adalék. 2:1 arányban keverhető a BASIC COLOR színekkel. Száradás után átlátszó, vízálló és öntapadó mintát kapunk, amely festhető illetve áthelyezhető. Kiválóan tapad minden sima, és nem porózus felületen. Üvegfestékként is használható; a matrica üveglapon is elkészíthető, majd készítés után áthelyezhető. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
6 731 Ft
Creall Tex medium 1000 ml
1:1-ben keverhető a CREALL BASIC COLOR színes temperákkal, az így kapott Creall festéket természetes és szintetikus anyagok megfestéséhez, díszítéséhez használhatja. Bőrre nem alkalmazható! Használat előtt a textilt mossa ki, szárítsa meg. A festést követően várja meg a teljes száradást, majd a végleges fixáláshoz 150 oC-on kb. 4 percig vasalja a festett felületet. Mosás maximum 40 oC-on. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Fel... 
3 048 Ft
Tempera, 100 ml, Pentar junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
505 Ft
Tempera, 1000 ml, Pentar Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
2 155 Ft
Tempera, 250 ml, Creall-fluor
Vizes bázisú, készre kevert, neon színű festék. Általános felületekre (papír, karton, fa) használható. Száradás után nem vízálló! A FLUOR színek egymással keverhetők, vízzel hígíthatóak. Száradás után matt felületű, melyet a CREALL MULTI MEDIUM-mal átkenve, mérsékelten vízállóvá tehetünk. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
2 825 Ft
Tempera, 250 ml, fényvisszaverő, Creall-glow
Készre kevert, foszforeszkáló festék. Készre kevert termék (nem hígítható), mely fémre, fára, kartonra, egyéb felületre használható. Fehér alapon használva érhetjük el a legjobb hatást. A festék fényt bocsájt ki magából, világít a sötétben. Az idő múltával a visszaverődő fényhatás elhalványul, a korábbi fényét a minta fényforráshoz tartásával újból visszanyerhetjük. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Száradás után nem vízálló!... 
7 239 Ft
Tempera, 500 ml, Creall Basic Color
Vizes bázisú, készre kevert alap tempera. Önállóan- valamint színező alapként használható más CREALL termékhez. Az ecsetet langyos, szappanos vízzel mossuk ki, mielőtt a Creall Basic Color Fehér temperát használnánk! Száradás után matt felületet ad. Ruhából kimosható. Használat előtt felrázandó, a temperában lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
1 116 Ft
Tempera, 500 ml, Pentar Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
1 195 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés