Szűrés
Gyártó/Márka
Szűrés
Termék státusza
Ár
610 Ft - 10 399 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tempera


Sorrend:

Akrilsűrítő médium - 40 ml, HM
Vizes bázisú, rendkívül sűrű, átlátszóra száradó, tiszta, fényes gél olajfesték hatás elérésére. Az akrilfestékként működő, levegőn száradó, nem sárguló médiummal vastag átlátszó réteg képezhető festett felületen. Akrilfestékkel, temperával keverve színezhető, száradás után lefesthető. A kellő nyomással felvitt gél tökéletesen tapad bármilyen por- és zsírmentes felületre (fa, papír, vászon stb.). A festőkéssel vagy spatulával felvitt akrilsűrítő médium száradási ideje vastagságtól függően 1-1... 
610 Ft
Creall multi medium 1000 ml
Sokoldalú alap, amely 100%-ban akrilát. A kiöntő forma alakját felveszi, száradás után áttetsző, vízálló és flexibilis. Ideális formába való öntéshez, keveréshez, fényes bevonatok készítéséhez. CREALL BASIC COLOR-ral színezve sem veszít a fényességéből. Jól kenhető; erős tapadás jellemzi, porózus felületre kitűnően felhordható. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
7 533 Ft
Creall Pearl medium 1000 ml
Gyöngyház fényű, „mágikusan csillogó” alap adalék, melyet 3:1 arányban keverhetünk a CREALL BASIC COLOR temperával a kívánt hatás érdekében. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
5 440 Ft
Creall sticker medium, 1000 ml
Egyedülálló, öntapadó adalék. 2:1 arányban keverhető a BASIC COLOR színekkel. Száradás után átlátszó, vízálló és öntapadó mintát kapunk, amely festhető illetve áthelyezhető. Kiválóan tapad minden sima, és nem porózus felületen. Üvegfestékként is használható; a matrica üveglapon is elkészíthető, majd készítés után áthelyezhető. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
10 399 Ft
Creall Tex medium 1000 ml
1:1-ben keverhető a CREALL BASIC COLOR színes temperákkal, az így kapott Creall festéket természetes és szintetikus anyagok megfestéséhez, díszítéséhez használhatja. Bőrre nem alkalmazható! Használat előtt a textilt mossa ki, szárítsa meg. A festést követően várja meg a teljes száradást, majd a végleges fixáláshoz 150 oC-on kb. 4 percig vasalja a festett felületet. Mosás maximum 40 oC-on. Használat előtt felrázandó, a festékben lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Fel... 
4 758 Ft
Tempera 1000 ml, Pentart Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
3 026 Ft
Tempera, 100 ml, Pentar junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
708 Ft
Tempera, 500 ml, Creall Basic Color
Vizes bázisú, készre kevert alap tempera. Önállóan- valamint színező alapként használható más CREALL termékhez. Az ecsetet langyos, szappanos vízzel mossuk ki, mielőtt a Creall Basic Color Fehér temperát használnánk! Száradás után matt felületet ad. Ruhából kimosható. Használat előtt felrázandó, a temperában lévő buborékok és kicsapódások a minőséget nem befolyásolják. Felbontás után gondosan zárja vissza! 
1 582 Ft
Tempera, 500 ml, Pentar Junior
Kifejezetten gyerekek részére kifejlesztett, általános, vízbázisú tempera festék. 
1 671 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés