Szűrés
Gyártó/Márka
Szűrés
Termék státusza
Ár
1 299 Ft - 5 627 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate

Mágnes festék


Sorrend:

Alapozó paszta, mágnesezhető, Pentart
A mágnesezhető alapozópaszta vízbázisú, valamint nagy koncentrációban tartalmaz vasoxidot, így megfelelő vastagságban a felületre kenve, rendkívül jól mágnesezhetővé válik.
A kialakított felület tovább díszíthető. 
1 299 Ft
Creall magnet festék fekete 250 ml, festhető
Akril alapú-, általános felületen jól megtapadó festék. A festékkel kezelt felületre száradás után mágnes helyezhető. Nem hígítható! A felületet 3x vagy többször szükséges átfesteni kereszt irányba. A száradási viszonyoknak megfelelően rétegenként 2-3 óra száradási idő szükséges. A végleges száradás 24 óra, ezek után a tábla vízálló és színezhető lesz. Használat előtt felrázandó! Felbontás után gondosan zárja vissza! 
5 627 Ft
Mágnesfesték - 230 ml, Lefranc&Bourgeois
A vizes bázisú vas tartalmú mágnesfestéket mint egy általános festéket, ecsettel vihetünk fel fa, gipsz, agyag vagy vászon felületre. Közvetlenül a festett felületen éri el mágneses hatását. A mágnesesség fokozható a festés megismétlésével, de általában 3 réteg elegendő. A rétegek között a száradási időt meg kell várni. A többrétegű mágnesfesték száraz felülete tetszés szerint átfesthető színes akrilfestékkel, táblafestékkel vagy díszíthető szalvétatechnikával.... 
2 975 Ft
Mágnesfesték, Pentart
Természetes vasásványt tartalmazó, vízbázisú festék.
A felület akrilfestékkel más színűre átfesthető.
táblafestékként is használható. 
1 307 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés