Szűrés
Gyártó/Márka
Szűrés
Termék státusza
Ár
1 019 Ft - 1 585 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pick Pack szállítás

Pick Pack Pontok

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tükör permet festék

Főkategória >Festék, szinezék (hobbi) >Tükör permet festék

Sorrend:

Tükör permetfesték műanyagra 10 ml, Pentart
Tükrös felületek kialakítására alkalmas festékpermet műanyagra. Sík és domború felületeken egyaránt gyönyörű tükör-effektet hozhatunk létre. Fontos, hogy mindig átlátszó tárgy hátoldaláról dolgozzunk, melyet azt követően védjünk a védőlakk permettel. Végső lépésként helyezzünk egy sötét színű hátteret (pl. kartonlap) a tárgy mögé, vagy fessük le a hátulját sötét színű akrilfestékkel. 
1 585 Ft
Tükör permetfesték üvegre 10 ml, Pentart
Tükrös felületek kialakítására alkalmas festékpermet üvegre. Sík és domború felületeken egyaránt gyönyörű tükör-effektet hozhatunk létre. Fontos, hogy mindig átlátszó tárgy hátoldaláról dolgozzunk, melyet azt követően védjünk a védőlakk permettel. Végső lépésként helyezzünk egy sötét színű hátteret (pl. kartonlap) a tárgy mögé, vagy fessük le a hátulját sötét színű akrilfestékkel. 
1 585 Ft
Védőlakk permet spray 60 ml, Pentart
Vizes bázisú, védőlakk permet, melyet a spray kiszerelésnek köszönhetően könnyen eloszlathatunk nagy területen is. Strukturált vagy érzékeny felületek védelmére javasoljuk, pl. tükör permetfestékkel, vagy Media mist-tel díszített tárgyak megóvására. 
Raktárkészlet:  5 db
1 019 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés